1Vestal Anti Led

Sredstvo protiv zamrzavanja i za topljenje snega i leda na niskim temperaturama (-24 do -36). Namenjeno je za tretiranje novog, utabanog snega i zaleđenih površina. Sprečava klizanje i povrede pešaka i zaposlenih na zaleđenim površinama (stepenica, ulaza u zgrade, državne ustanove, zdravstvene i školske ustanove, hotele, fabričke hale i slično). Preparat ne oštećuje tretirane površine, kao što su: beton, asfalt, keramika, mermer i druge slične osetljive materijale jer ne sadrži Na-hlorid i druge abrazivne i korozivne supstance. Potpuno je bezbedan za upotrebu i nema nikakvih štetnih efekata na životnu sredinu.

Upotreba u odnosu na standarnu so je značajno ekonomičnija, jer je njegova potrošnja veoma mala, a vreme delovanja je produženo do tri dana i time su troškovi mehanizacije znatno manji, usled njihovog angažovanja.

2Vesta power
vesta power

Univerzalni deterđžent za pranje svih površina koje podnose tretiranje vodom (podne pločice, zidne pločice, staklene površine, vrata, hirurške sale, porodilišta).

Upotreba: 1:30, 50, 60 l vode.

3New Environ
environ

Koncetrovano sredstvo za generalnu dezinfekciju prostora, opreme, podnih i zidnih pločica, dezobarijera, slivnika. Uništava širok spektar bakterija, mikroorganizme, gljivice.

Deluje u tvrdoj vodi, biorazgradiv i efikasan za uklanjanje neprijatnih mirisa.

Upotreba: 1:300 l vode.

4Septisol

Koncetrovano sredstvo za pranje i dezinfekciju ruku radnika. Mogućnost višestrukog pranja bez iritacija, crvenila i svraba kože.

Upotreba: 1: 3 l vode

5L.P.H.
l.p.h.

Koncetrovano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podnih površina, odvodnih slivnika, toaleta, razradnju zaostalih masnoća u cevima. Uklanja zaostale neprijatne mirise.

Upotreba: 1 l : 180 l vode.

6Super Skleen
Super skleen

Specijalizovano praškasto sredstvo za odmašćivanje peći, plehova, rerni, ringli roštilja.

Upotreba: 1:80 l vode

7TY ION R 40
TY ION R40 (prehrambena industrija

Koncetrovano sredstvo za skidanje naslaga kamenca u mašinama za pranje velikog posuđa, kaf aparatima.

Upotreba: 1:15 l tople vode.